Angemeldet als:
filler@godaddy.com
Angemeldet als:
filler@godaddy.com
letinula edodes (produksjon etablert
360-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: nøttig, aromatisk, kjøttlig
hericium erinaceus (produksjon etablert
290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: sjøpkreps, reke , egg
pleurotus ostreatus (produksjon etablert)
290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: kjøttlig smak og god tekstur
letinula edodes (produksjon etablert)
100% Fruktkroppen, ingen stengler!
175-, / 50g pose
650-, / 200g pose
hericium erinaceus (produksjon etablert)
100% Fruktkroppen!
120-, / 30g pose
795-, / 250g årlig forsyning
hypholoma sublateritium (produksjon etablert)
Smak: nøttig, litt søtt
pholiota nameko (produksjon etablert)
Smak: jordaktig og fruktig
pleurotus citrinopileatus (produksjon etablert)
Smak: søtt og nøttig
pleurotus djamor (produksjon etablert)
Smak: spekemat, litt valnøttig, bitter
Smak beskrivelse er i kooperasjon med Espen Ramnestedt, Kjøkkensjef av Restaurant Smak i Tromsø.
Tromsopp er nevnt i restaurantanmeldelse av SMAK. "Den salte delen av måltidet avsluttes med en softbun fylt med blå, gul og rosa østerssopp fra den nystartede produsenten Tromsopp. Sammen med en fermentert og syrlig knutekål og søt sellerirot er det en kjøttfull og god smak..."