• Hjem
  • Sopp
  • Bruk av Sopp
  • Gården
  • våre Partnere
  • Ta kontakt med
  • Mehr
    • Hjem
    • Sopp
    • Bruk av Sopp
    • Gården
    • våre Partnere
    • Ta kontakt med
  • Anmelden
  • Konto einrichten

  • Mein Konto
  • Angemeldet als:

  • filler@godaddy.com


  • Mein Konto
  • Abmelden

Angemeldet als:

filler@godaddy.com

  • Hjem
  • Sopp
  • Bruk av Sopp
  • Gården
  • våre Partnere
  • Ta kontakt med

Konto


  • Mein Konto
  • Abmelden


  • Anmelden
  • Mein Konto

Vi har

fersk sopp i produksjon

Shiitake

letinula edodes (produksjon etablert 


360-,/kg (uten mva, bedriftskunder)



Smak: nøttig, aromatisk, kjøttlig

Lion's Mane

hericium erinaceus (produksjon etablert 


290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)



Smak: sjøpkreps, reke , egg

Østerssopp

pleurotus ostreatus (produksjon etablert) 


290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)



Smak:  kjøttlig smak og god tekstur 


tørket sopp

tørket Shiitake

letinula edodes (produksjon etablert) 

100% Fruktkroppen, ingen stengler!


175-, / 50g pose 

650-, / 200g pose


tørket Lion's Mane

hericium erinaceus (produksjon etablert) 

100% Fruktkroppen!


120-, / 30g pose 

795-, / 250g årlig forsyning



produksjon etablert

Kastanjesopp

hypholoma sublateritium (produksjon etablert) 


Smak: nøttig, litt søtt

Nameko

pholiota nameko (produksjon etablert) 


Smak: jordaktig og fruktig

Gul Østerssopp

pleurotus citrinopileatus (produksjon etablert) 


Smak: søtt og nøttig

Rosa Østerssopp

pleurotus djamor (produksjon etablert) 


Smak: spekemat, litt valnøttig, bitter

Smak beskrivelse er i kooperasjon med Espen Ramnestedt, Kjøkkensjef av Restaurant Smak i Tromsø.

Tromsopp er nevnt i restaurantanmeldelse av SMAK. "Den salte delen av måltidet avsluttes med en softbun fylt med blå, gul og rosa østerssopp fra den nystartede produsenten Tromsopp. Sammen med en fermentert og syrlig knutekål og søt sellerirot er det en kjøttfull og god smak..."


Copyright © 2024 Tromsopp AS - Med enerett.

Unterstützt von

  • Ta kontakt med
  • Salgsbetingelser

Diese Website verwendet Cookies.

Wir setzen Cookies ein, um den Website-Traffic zu analysieren und dein Nutzererlebnis für diese Website zu optimieren. Wenn du Cookies akzeptierst, werden deine Daten mit denen anderer Nutzer zusammengeführt.

AblehnenAnnehmen