Innendørs dyrkning er mulig for mange forskjellige kulinariske og medisinske sopper.
Sopp er en god kilde for fiber, protein, vitaminer og mineraler.
Vi bruker lokale avfallsressurser for dyrking.
Som:
- Sagflis
- Kaffegrut og te-rester.
- Marine restråstoffer
- Bryggeriavfall
- Eggeskall
Vi tenker lokalt og langsiktig.
Fersk og høy kvalitet av sopp er vikitge for oss.
Vi har mål å integrerer i en sirkulær økonomi (se bruk av SMS).
Vi skal dyrker mange forskellige kulinariske sopper på gården vår. Kundene våre har en stor innflytelse på vårt utvalg.
Vi skal også dyrker sopp som Reishi og Cordyceps i fremtiden.
Gården er i drift på Tønsvikveien 518.
Se nedenfor for bilder.
Copyright © 2023 Tromsopp - Med enerett.
Drevet av GoDaddy
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.