letinula edodes (i produksjon)
Smak: nøttig, aromatisk, kjøttlig
hericium erinaceus (i produksjon)
Smak: sjøpkreps, reke , egg
hypholoma sublateritium (produksjon etablert)
Smak: nøttig, litt søtt
pholiota nameko (produksjon etablert)
Smak: jordaktig og fruktig
pleurotus ostreatus (i produksjon)
Smak: kjøttlig smak og god tekstur
pleurotus djamor (produksjon etablert)
Smak: spekemat, litt valnøttig, bitter
pleurotus citrinopileatus (produksjon etablert)
Smak: søtt og nøttig
Smak beskrivelse er i kooperasjon med Espen Ramnestedt, Kjøkkensjef av Restaurant Smak i Tromsø.
Tromsopp er nevnt i restaurantanmeldelse av SMAK. "Den salte delen av måltidet avsluttes med en softbun fylt med blå, gul og rosa østerssopp fra den nystartede produsenten Tromsopp. Sammen med en fermentert og syrlig knutekål og søt sellerirot er det en kjøttfull og god smak..."
Copyright © 2023 Tromsopp - Med enerett.
Drevet av GoDaddy
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.