Angemeldet als:
filler@godaddy.com
Angemeldet als:
filler@godaddy.com


letinula edodes (produksjon etablert
360-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: nøttig, aromatisk, kjøttlig

hericium erinaceus (produksjon etablert
290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: sjøpkreps, reke , egg

pleurotus ostreatus (produksjon etablert)
290-,/kg (uten mva, bedriftskunder)
Smak: kjøttlig smak og god tekstur

letinula edodes (produksjon etablert)
100% Fruktkroppen, ingen stengler!
175-, / 50g pose
650-, / 200g pose

hericium erinaceus (produksjon etablert)
100% Fruktkroppen!
120-, / 30g pose
795-, / 250g årlig forsyning

hypholoma sublateritium (produksjon etablert)
Smak: nøttig, litt søtt

pholiota nameko (produksjon etablert)
Smak: jordaktig og fruktig

pleurotus citrinopileatus (produksjon etablert)
Smak: søtt og nøttig

pleurotus djamor (produksjon etablert)
Smak: spekemat, litt valnøttig, bitter
Smak beskrivelse er i kooperasjon med Espen Ramnestedt, Kjøkkensjef av Restaurant Smak i Tromsø.
Tromsopp er nevnt i restaurantanmeldelse av SMAK. "Den salte delen av måltidet avsluttes med en softbun fylt med blå, gul og rosa østerssopp fra den nystartede produsenten Tromsopp. Sammen med en fermentert og syrlig knutekål og søt sellerirot er det en kjøttfull og god smak..."